Zonnepanelen

De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie. Een bewuste keuze om duurzaam te consumeren en fors te besparen op uw energiekosten. Kiezen voor EchtWelDuurzaam.nl is kiezen voor groen en duurzaam investeren in de nabije toekomst. Echt Wel! Wij bieden A – Merken zonnepanelen zoals SunPower, JA Solar en Canadian Solar. Uiteraard tegen eerlijke en scherpe prijzen. Ontdek de mogelijkheden, bestel uw zonnepanelen direct in onze webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Op onze zonnepanelen zijn verschillende subsidies beschikbaar. Hiermee verdient u de investering nog sneller terug!
Meer informatie
Huis 111

Dak

Wij beoordelen uw woonsituatie. Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Mocht het niet kunnen, krijgt u van ons ook de reden waarom niet.
telefoon2

Contact

Is de woonsituatie geschikt voor plaatsing van zonnepanelen? Wij plannen een telefonisch contactmoment om een ontwerp te maken. Mocht u zelf al onderzoek hebben gedaan, dan nemen wij de wensen graag over.
offerte 333

Offerte

Op basis van uw wensen, het ontwerp en bijbehorende producten ontvangt u een scherpe offerte en plannen wij een vervolggesprek. Op deze manier kunt alles rustig bekijken en bespreken voordat u akkoord gaat.
monteur stap 444

Doen

Onze zonnepanelen worden door gecertificeerde monteurs geplaatst.
× Hoe kan ik u helpen?